Els roserencs tornaran a jugar a casa aquest diumenge. Foto: F. Torné / FCBQ

El 2021 ha començat amb derrota per al CB Roser. L’equip de Juan Hereza no va poder superar el líder, el CB Vic (62-75), en un partit que els del Fort Pienc deixarien escapar en l’últim quart.

De fet, el partit va arribar als últims quatre minuts amb el conjunt local perseguint els vigatans, que tenien una renda molt minsa a favor seu (55-59), però a l’hora de la veritat, l’encert de cara a cistella va baixar (l’equip només va aconseguir 13 punts), mentre que en defensa tampoc va poder aturar la producció ofensiva dels osonencs. Només Raúl Verano i Adrià Cortegano van superar els 10 punts al Roser, mentre que pel bàndol visitant quatre jugadors van anotar més de 10 punts.

La derrota fa que el CBR es mantingui tercer, amb dos partits guanyats i dos de perduts. Aquest diumenge els vermells intentaran sumar el primer triomf d’aquest 2021 en un nou partit a casa, en aquest cas contra el Martinenc.

FINAL DE LA LLIGA CATALANA
Per altra banda, el dia 24 del mes passat es va conèixer la resolució de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) sobre la final de la Lliga Catalana EBA, que en un principi hauria d’haver jugat el Roser contra el Martinenc. L’FCBQ va comunicar l’eliminació del conjunt del Guinardó (per un cas de Covid-19 en aquest equip, tot i que els vermells havien assegurat que el jugador positiu estava confinat i que no havia tingut contacte amb els seus companys ni l’staff).

Així, el rival en el partit pel títol sortirà de la semifinal que el CB Mollet i la UE Mataró jugaran el 13 de febrer a la capital del Maresme. Si no hi ha cap més contratemps, el campió de la Lliga Catalana es coronarà el 7 de març, també a Mataró.