El curs està sent molt discontinu. Foto: Ferran Torné / FCBQ

L’espera ha estat llarga però per fi s’ha acabat; després de gairebé un mes i mig, el CB Roser de Juan Hereza tornarà a jugar un partit de bàsquet oficial aquesta setmana, en concret dissabte, quan l’equip del Fort Pienc visitarà la pista de l’Alfindén de Saragossa.

El partit arrencarà a dos quarts de set de la tarda i el conjunt roserenc buscarà el primer triomf d’aquesta atípica temporada 2020-21 contra un equip que, fins ara, ha perdut les dues jornades que ha jugat (de forma clara a Vic en l’estrena de la temporada, per 96-64, i a casa contra el Llucmajor balear, de forma més ajustada, per 65-77).

Aquest ha de ser el primer dels dos partits que el conjunt d’Hereza jugui abans que s’acabi l’any, ja que dissabte de la setmana que ve està previst que el Roser recuperi el matx de la tercera jornada (de finals del mes passat) que hauria d’haver jugat contra el JAC. El partit està previst per a les sis de la tarda del dissabte de la setmana que ve al Pavelló Virolai (al districte d’Horta-Guinardó).