Un dels partits serà contra el Castelldefels. Foto: Piero / FSC

El sènior femení del Club Futbol Sala Eixample ja sap quan recuperarà el partit que es va haver d’ajornar el mes passat contra l’FS Castelldefels: serà el dimecres de la setmana que ve, de manera que les roig-i-negres afrontaran tres partits en set dies.

L’equip, que dissabte passat va empatar a la pista de l’Aliança Mataró (2-2), rebrà diumenge a les 11 del matí el CN Caldes en la primera de totes aquestes cites en una setmana. Poc més de 72 hores més tard d’aquest partit, dimecres que ve a dos quarts de vuit del vespre, l’equip recuperarà el primer partit que hauria d’haver jugat aquest any, el corresponent a l’onzena jornada, que jugarà a Castelldefels, on buscarà la primera victòria a domicili d’aquest atípic curs.

Aquest tourmalet acabarà el cap de setmana de la setmana que ve a l’Hospitalet, a la pista de l’AECS, en el segon viatge consecutiu en poc més de tres dies.

REPARTIMENT DE PUNTS
A la Tercera Divisió masculina, per la seva banda, el derbi de la segona volta entre el CFSE i el Bosco Rocafort va acabar sense un guanyador (2-2).

Joan Ribes va avançar el CFSE cap al quart d’hora de partit, però el Bosco va restablir l’empat dos minuts més tard, amb un gol d’Enric Miralbell. Els visitants prendrien la iniciativa cap al 10 de la respresa, amb una diana de Ferran Capdevila, però els locals equilibrarien de nou el resultat amb un gol de Xavier Matas quan només faltaven dos minuts per al final.

El CFSE visitarà Molins de Rei aquest dissabte a les cinc de la tarda, mentre que el Bosco jugarà el mateix dia a les Tres Xemeneies, a dos quarts de quatre, contra el Gràcia FSC.