La cursa va comptar amb més de 3.500 participants. Foto: CSA

Tot segueix igual a Sant Antoni. La cursa popular del barri –de les més antigues que es corren a la ciutat i la primera de l’any–, que va tenir lloc el passat diumenge dia 18, va tornar a ser territori reservat per a Dris Lakhouaja.

L’atleta de Montornès va assolir un doble rècord, en guanyar per setena vegada consecutiva la prova i aconseguir millorar la seva pròpia marca a la carrera: enguany ha abaixat en un segon el seu temps –dels 29 minuts i 46 segons l’any passat, als 29 minuts i 45 segons del passat diumenge–. El montornesenc va deixar enrere Marcos Sanza –segon amb un temps de 30 minuts i 7 segons– i David Martínez – tercer amb un cronòmetre de 30 minuts i 29 segons–. Pel que fa a la categoria femenina, l’hospitalenca Hasna Bahom va endur-se la victòria aturant el temps en els 35 minuts i 40 segons, seguida de Montse Carazo –37’22’’– i Sònia Julià –37’30’’–. Bahom, d’aquesta manera, assoleix la seva segona victòria a la Cursa popular de Sant Antoni.

La prova va començar a dos quarts de 10 del matí, i va comptar amb la participació de més de 3.500 atletes, que van recórrer un circuit de 10 quilòmetres pels principals carrers de Sant Antoni.

A més de les categories absolutes, la prova va oferir recorreguts per a les modalitats aleví, cadet i infantil. Enguany la cursa celebrava els seus 37 anys de vida.