El sènior femení ha completat un curs excel·lent. Foto: CFSE

L’arribada del mes de juny significa que toca fer balanç de la temporada i, com ja va passar l’any passat, la nota per al curs del CFS Eixample torna a ser més que bona. Com és habitual, el club va celebrar el sopar de final de temporada el passat dia 9, que enguany es va fer a l’hotel Catalonia Diagonal, la jornada que va servir perquè tothom s’acomiadés i comencés a gaudir d’unes merescudes vacances pel que fa al futbol sala.

“Sabíem que la temporada seria exigent, perquè els dos sèniors debutaven en una nova divisió, però estem molt contents de com ha anat el curs”, explica a Línia Eixample el president del club, Adrià Muixí. De fet, el primer equip femení ha jugat, per primer cop en la història del club, en categoria estatal (a la Segona divisió femenina) i l’equip ha tancat la temporada del seu debut en cinquena posició. “La temporada ha estat excel·lent, i de fet si no haguéssim tingut alguna punxada en la recta final de la temporada, podríem haver acabat en tercera posició. El treball que han fet les noies mereix l’esforç del club i la temporada que ve, per què no, volem aspirar a estar encara més a dalt en la taula”, assegura Muixí.

Però la temporada 2016-17 també ha estat d’estrena per al primer equip masculí, que per primer cop ha disputat la Divisió d’honor catalana. “Ha estat una temporada d’adaptació, tant per al sènior A com per al sènior B, agafant rodatge, però al final els resultats també han arribat”, valora el president, que es mostra confiat en la progressió dels dos conjunts en el curs 2017-18.

I un altre dels motius de satisfacció del club és la seva base. “Aquest any hem celebrat tres lligues, la del juvenil A, la del juvenil C i la de l’infantil B”, explica Muixí, que es mostra orgullós de “l’ambient familiar” que es respira al club. “Estem molt contents amb el que hem aconseguit i un dels objectius per al futur és que el juvenil A pugi a la Lliga nacional. A més, hem aconseguit mantenir el cadet A a Divisió d’honor”, assegura un Muixí per a qui aquest curs que s’ha acabat també ha estat molt especial, ja que ha estat el seu darrer com a jugador. “Els nois del juvenil vénen molt fort i els hem de deixar pas. Per a mi, ja és l’hora de penjar les botes”, conclou.

PRIMERS REFORÇOS
L’activitat sobre el parquet s’ha aturat, però als despatxos encara es continua treballant. De fet, tres dies després que se celebrés el sopar de final de temporada, el club va començar a anunciar les primeres incorporacions per al sènior femení. Es tracta d’Alex Giró (que arriba de l’FS Castelldefels) i de Kaoutar Azdaou (ex jugadora, entre altres, del Catgas Energia Santa Coloma), que reforçaran el potencial del conjunt de Cinto García.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram