El CFSE celebra l’únic gol que va marcar al Caldes. Foto: CFSE

Diumenge passat, a banda de ser un dia d’eleccions, va ser una jornada insòlita en aquest curs 2020-21: el sènior femení del Club Futbol Sala Eixample va empatar el primer partit de la temporada al Pavelló de Santa Isabel (1-1 contra el CN Caldes).

Les de Pep Antoni Roig es van avançar després que una jugada de servei de banda acabés amb un refús d’una defensa i sorprenent la portera visitant, però les vallesanes empatarien abans del descans, resultat que no canviaria en tota la segona meitat.

El conjunt roig-i-negre afronta ara els dies més importants de cara a saber si és campió o no. De fet, el CFSE recupera demà al vespre (a partir de dos quarts de vuit) el partit ajornat de l’onzena jornada contra l’FS Castelldefels, mentre que aquest dissabte a les quatre de la tarda tornarà a desplaçar-se, en aquest cas a l’Hospitalet de Llobregat, per jugar a la pista de l’AECS.

PENÚLTIMA JORNADA
Pel que fa a la Tercera masculina, aquest cap de setmana només jugarà el CFSE, que diumenge a dos quarts d’una del migdia rebrà l’Estel Vallseca a Santa Isabel en el darrer partit a casa del primer tram de la temporada. El Bosco Rocafort, en canvi, gaudirà de la jornada de descans.

Passi el que passi, els dos equips del districte ja saben que el seu objectiu en la segona fase de la categoria serà lluitar per mantenir la categoria, ja que no hi ha cap possibilitat que ni Bosco ni CFSE acabin entre els tres primers del grup. Els dos van perdre la setmana passada (contra Gràcia i Molins, respectivament).