Solange Pereira en el moment de l’arribada a meta. Foto: Ajuntament

La 31a edició de la Milla Sagrada Família – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona va tornar a demostrar el bon moment que viu l’atletisme a Catalunya, en una jornada que va reunir més de 2.000 atletes el passat 26 d’abril. Solange Pereira i Adel Mechaal van ser els més ràpids en les seves respectives categories.

Portuguesa de naixement, canària d’adopció i resident a Cangas, Pereira, del Club Athletic Track Bikila, va repetir victòria per quart any consecutiu, imposant-se a l’esprint final i aturant el cronòmetre en 4 minuts i 49 segons. La corredora va elogiar el gran nivell de la prova, va destacar el gran ambient que es va viure al barri i va admetre que estarà encantada de tornar a participar en la prova en un futur si l’organització la torna a convidar.

Per la seva banda, el migfondista Adel Mechaal, de l’AA Palamós, va ser el més ràpid en completar els 1,6 quilòmetres en la categoria masculina. Ja recuperat d’unes molèsties al taló d’Aquil·les, Mechaal va buscar imposar el seu ritme ben aviat, per tal d’arribar amb la meta amb més opcions.

A més de les curses professionals, durant el dia es van córrer altres proves amateurs i es van organitzar gimcanes per als nens.