Una imatge del nou tècnic del CFSE. Foto: Pep Roig

La temporada 2018-19 serà la de l’inici de l’època de Pep Roig al capdavant del sènior femení del CFS Eixample. El passat dia 4, el club va anunciar que el barceloní substitueix Cinto García, que durant els darrers cursos ha estat el màxim responsable del primer equip, i que ha explicat que vol buscar altres projectes.

En aquesta nova aventura, Roig estarà acompanyat de Jordi Segura, que des de la temporada 2017-18 havia estat l’entrenador del sènior B.

TEMPORADA DEFINIDA
Per altra banda, 10 dies després de l’anunci de la incorporació de Roig, la Federació espanyola de futbol va sortejar i publicar el calendari de tots els grups de Segona Divisió de futbol sala. El CFS Eixample arrencarà un nou curs en la categoria de plata del futbol sala estatal el cap de setmana del 15 i el 16 de setembre a domicili, a la pista del Femení Cervera. El primer partit a Santa Isabel serà una setmana més tard, quan l’equip rebrà l’AECS l’Hospitalet.

La primera volta arribarà a la seva fi el cap de setmana del 19 i el 20 de gener, i la temporada regular s’acabarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig de 2019.

RENOVACIONS I FITXATGES
Per afrontar el curs amb garanties, el CFSE ha anunciat renovacions i fitxatges: Irina Godó, Alex Giró, Roser Maymó, Mar García, Kautar Slaiti i Carlota Cobo ja han ampliat el seu contracte, mentre que Emma Cardoner, Yaiza Calvillo i Anna són les tres incorporacions que ja s’han anunciat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram