Els dos guanyadors, durant la presentació de la cursa. Foto: CSA

Si el barri de Sant Antoni pogués fer un saló de la fama, l’atleta Driss Lakhouaja hi tindria un espai molt especial reservat. I és que el corredor de Montornès es va imposar, per vuitena vegada consecutiva, a la Cursa de Sant Antoni, disputada diumenge al matí en el marc de la Festa Major del barri.

Lakhouaja va creuar la línia de meta amb un temps final de 29 minuts i 38 segons –nou rècord de la cursa–, seguit per David Martínez –30 minuts i 41 segons– i Neil Berry –31 minuts i 30 segons–.

Però si Lakhouaja fos el ‘pare’ a un hipotètic saló de la fama de Sant Antoni, l’hospitalenca Hasna Bahom estaria situada a la seva dreta, ja que diumenge va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva a la tradicional carrera. Bahom va fer un cronòmetre de 35 minuts i 26 segons, deixant enrere Yolanda Castillejo i Degitu Jebesa.

CURSA DE RÈCORD
Lakhouaja, que venia de trinxar el cronòmetre a la Cursa dels Nassos el 31 de desembre passat, va tornar a assolir un rècord, ja que diumenge va abaixar el seu millor temps a la cursa, marcat l’any passat.

La Cursa de Sant Antoni va comptar amb la participació de 3.800 atletes, dels 4.300 inscrits, que van recórrer 10 quilòmetres pel barri en una jornada marcada per les baixes temperatures.