Els de Juan Hereza afrontaran molts reptes en aquest mes. Foto: CBR

El mes decisiu de la lliga EBA, l’abril, comença amb un derbi per al Club Bàsquet Roser, que aquest dissabte a les cinc de la tarda jugarà a la pista del Martinenc, el Pavelló Municipal del Guinardó, en un dels derbis de la segona volta.

Els dos equips estan empatats amb sis victòries i quatre derrotes, de manera que un triomf dispararia els de Juan Hereza i els garantiria acabar la lliga com el millor equip de la ciutat, ja que en el derbi de la primera volta els del Fort Pienc van guanyar a casa per 60-53.

L’abril, si tot va bé, també ha de ser el mes de la disputa de la final de la Lliga Catalana EBA, competició per a la qual els roserencs encara esperen rival.

EL BÀSQUETCAT, EN MARXA
La fi de la Setmana Santa també marca el retorn de les competicions del bàsquet català, que s’han aturat per les vacances.

En el Campionat d’Espanya de Primera Divisió masculina, l’IPSI jugarà dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la pista de la UE Horta, mentre que en el Campionat d’Espanya de Primera Divisió femenina el Roser jugarà un derbi contra el Joventut les Corts i el Safa Claror visitarà la pista del TGN.