La Cursa Barça se celebrarà el pròxim mes de setembre

Barcelona tornarà a viure una jornada atlètica el pròxim dia 7 de setembre amb la primera edició de la Cursa Barça, una prova de caràcter popular que vorejarà la part esquerra del districte de l’Eixample.

El recorregut de la cursa, que serà de 10 quilòmetres, tindrà la sortida i l’arribada a l’estadi del Futbol Club Barcelona. La prova, organitzada pel club blaugrana, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament, està oberta a tots els atletes majors de 16 anys i es dividirà en les categories absoluta general femenina, absoluta general masculina, cadira de rodes, i discapacitat sensorial i intel·lectual. La prova formarà part del calendari de la Lliga Social de curses populars del FC Barcelona Corrent fem Barça i de la Challenge BCN 10k de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Atletisme.

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web de la cursa i no tancaran fins al dimecres 3 de setembre a les 23.59 hores o fins a arribar als set mil inscrits, la xifra màxima de places disponibles.