Pocs dies després de conèixer la salvació del seu sènior masculí, el CB Roser va saber també el primer detall de la temporada 2020-21: la conferència C de la lliga EBA passarà a tenir tres grups de 12 equips cadascun en lloc dels dos habituals dels darrers cursos.

L’anunci el va fer la Federació Espanyola de bàsquet dijous passat, de manera que el conjunt del Fort Pienc ja sap que la categoria canviarà de format. Aquesta conferència, que acull equips de Catalunya, les Illes Balears i Aragó, modifica la seva configuració per poder encabir els equips de cadascuna de les federacions que han pujat d’una categoria inferior.

Així, mentre s’espera l’anunci de l’equip de la conferència C que puja a LEB Plata, l’equip ja coneix la majoria dels seus potencials rivals per a la temporada que ve, que són gairebé tots els equips que jugaven en la categoria en aquest curs 2019-20 més el CB Granollers, el CB Lliçà d’Amunt, el CB Artés, el CB Ripollet i els equips que aconsegueixin pujar des de les territorials balears i aragonesa.