Els tres partits dels equips de futbol sala del districte van acabar amb el mateix resultat: empat. El sènior femení del CFS Eixample va sumar un punt en el seu cinquè partit del curs a la pista del CN Caldes (1-1), mentre que els seus companys del masculí igualaven a Santa Isabel contra el Molins 99 (3-3). L’empat amb més gols del cap de setmana, però, seria el que va aconseguir el Bosco en el seu desplaçament a la pista del Gràcia FSC (5-5, tot i que el partit es va jugar al Camp del Ferro de Sant Andreu).

L’empat al Vallès Oriental fa que les de Pep Antoni Roig continuin empatades amb les calderines al capdavant del subgrup 2A de Segona. L’equip rebrà l’AECS aquest cap de setmana al Pavelló de Santa Isabel.

Per la seva banda, tant el Bosco com el CFSE no s’han mogut de les posicions que ocupaven en el grup 2 de Tercera (cinquè i sisè, respectivament). Aquest dissabte a les set de la tarda el CFSE visitarà la pista de l’Estel Vallseca (el cuer, que només ha sumat dos punts), mentre que el Bosco Rocafort gaudirà de la jornada de descans per la configuració imparella de la lliga.