Les roig-i-negres han sumat cinc punts dels 12 primers. Foto: Arxiu

L’arrencada del curs del sènior femení del CFS Eixample està sent un punt irregular. El conjunt de Pep Roig només ha pogut sumar cinc dels primers 12 punts que s’han disputat i ocupa la setena posició de la classificació.

De fet, especialment cridaners són els dos resultats al pavelló de Santa Isabel, escenari en el qual el CFSE encara no ha pogut guanyar (3-3 en l’estrena del curs contra el CD la Concòrdia i 0-2 en la visita d’un dels colíders, l’FSF Joventut Elx). En canvi, l’equip de Roig va aconseguir la golejada més gran del curs en la seva visita a l’Hispànic de Torrent (0-12) i va sumar un punt més en la seva visita al Feme Castellón (0-0) el passat dissabte 12.

El CFSE tancarà el mes rebent l’Eurogan Red Stars i visitant el Cervera-Segarra, mentre que els dos primers reptes del novembre seran el desplaçament a la pista de l’Intersala Promises i el partit a Santa Isabel contra l’AECS.

DOS DE DOS
Els seus companys del primer equip masculí, en canvi, han començat el curs de forma perfecta, guanyant les dues jornades que s’han disputat. Les victòries contra el CFS Malgrat (6-2) i a la pista del Gràcia FSC (1-5) converteixen l’equip d’Ignasi Calaf en un dels tres colíders del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana (juntament amb el Sant Andreu Sagrera i el Màgic Sants).

L’equip rebrà el Casserres i visitarà Sant Andreu de la Barca en els dos darrers reptes d’aquest primer mes de competició.