L’equip de Pep Antoni Roig tanca el curs en la desena posició. Foto: CFSE

La temporada 2019-20 ja és història també per al futbol sala. Dimecres passat, després de moltes setmanes d’incertesa i d’especulacions, el CFS Eixample i tots els equips de la Segona Divisió femenina (i d’altres categories) van conèixer per fi la resolució de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF): s’acaba la lliga sense descensos i es jugaran els play-offs per pujar de categoria (de Segona a Primera i de Divisió d’Honor a Segona) tan bon punt sigui possible des del punt de vista sanitari.

Per al conjunt que entrena Pep Antoni Roig, això significa la tranquil·litat definitiva (l’equip no tenia la salvació matemàtica, ja que sumava només quatre punts més que l’FSF César Augusta, el tercer per la cua) i dona al tècnic la possibilitat de pensar només en el curs que ve, reflexió que va compartir amb Línia Eixample fa unes setmanes.

Altres equips que també han posat el punt final a la temporada són el primer equip masculí, segon a la Divisió d’Honor Catalana (cal veure quina decisió pren la Federació Catalana de Futbol sobre els ascensos, ja que esportivament els d’Ignasi Calaf s’ho havien guanyat), i també l’aleví A (que seguirà a Primera) i l’infantil A (que seguirà a Divisió d’Honor), entre altres.

EL CAMPUS ES MANTÉ
En canvi, el que de moment ni s’atura ni es cancel·la és el campus d’estiu que el club farà el juliol amb la col·laboració dels jugadors de l’Industrias Santa Coloma Albert Cardona i Uri Santos. Les dates previstes són entre els dies 13 i 19 d’aquell mes.