Un temps mort del partit contra els santsencs. Foto: Twitter (@marcmartinezn)

Victòria contundent en el primer partit oficial de la temporada a casa. El CB Roser de Juan Hereza va completar una actuació més que notable dissabte passat a l’Estació del Nord per superar el JAC (88-57) i mantenir vives les opcions de classificar-se per a la Final a Vuit de la Lliga Catalana EBA. Perquè això sigui una realitat, els de Sants han de guanyar contra el BBA Castelldefels per 13 punts o més en el partit que jugaran aquest diumenge.

La dupla formada per Raúl Verano i Jonel Palou va sumar forces per anotar 38 dels 88 punts dels roserencs (21 i 17, respectivament) i van tenir el suport de Sergi Tubert i Adrià Tort, que també van superar la desena de punts (12 i 10).

Un parcial de 13-0 gairebé de sortida va posar el conjunt vermell per davant en el marcador ja de forma clara a l’equador del primer parcial, que acabaria tancant-se amb un +17 (29-12). Els visitants reduirien la distància, tot i que mai baixaria dels 10 punts, però l’empenta final del Roser ja va permetre marxar al descans guanyant de més de 20 (50-29).

El resultat del tercer parcial seria idèntic al del segon (21-17), de manera que la distància va créixer fins als 25 punts (71-46) i en els minuts finals de l’últim període acabaria enfilant-se per sobre dels 30.

Juan Hereza, en una piulada, va destacar les “bones sensacions tot i les baixes contra un rival menys rodat que nosaltres” i va destacar que “anem pel bon camí, a seguir creixent amb ambició”. A l’espera, doncs, de saber si l’equip juga la Final a Vuit o no, el pròxim partit oficial per als del Fort Pienc seria l’estrena a l’EBA, prevista per al 18 d’octubre.