L’habitual foto de família després de la victòria a Santa Isabel. Foto: CFSE

El contundent 7-1 aconseguit contra el Feme Castellón, combinat amb un nou empat de l’AE les Corts UBAE, fa que el sènior femení del Club Futbol Sala Eixample de Pep Antoni Roig torni a dependre de si mateix per acabar la segona fase entre les quatre primeres. Les roig-i-negres tenen un punt més que les cortsenques (41 a 40), i a més encara han de recuperar el partit de la quarta jornada, contra el Sala 10 Zaragoza, suspès per casos de Covid fa gairebé un mes, i que encara no té data fixada.

Aquest dissabte a les sis de la tarda l’equip visitarà el líder de la categoria, el Joventut d’Elx, un dels dos equips del grup que té assegurada la seva presència al play-off. En el partit de la primera volta, a principis del mes passat a Santa Isabel, el CFSE va convertir-se en el primer (i únic) equip que ha derrotat les ilicitanes (3-2) en aquesta temporada.

LA TERCERA, EN MARXA DE NOU
La Segona femenina, doncs, no es va aturar durant el cap de setmana del Primer de Maig, cosa que sí va passar a la Tercera Divisió masculina.

Aquesta ha estat la darrera interrupció d’un curs 2020-21 que encara ja, de forma ininterrompuda, les quatre jornades que decidiran quins equips se salven, quin juga la promoció i quins dos seran a la Divisió d’Honor Catalana la temporada que ve.

Tant el CFSE com Bosco Rocafort afronten la setena data de la segona fase amb llurs partits a casa. El CFSE haurà de matinar, ja que jugarà diumenge a dos quarts de 10 del matí contra l’Arrels, mentre que el Bosco rebrà el cuer, el Premià, també diumenge, però a les cinc de la tarda.