El Roser va mostrar una bona versió en el primer partit en mesos. Foto: BBA

La gran actuació del triangle format per Raúl Verano, Jonel Palou i Adrià Tort no va ser suficient perquè el CB Roser comencés la temporada 2020-21 amb una victòria. El conjunt de Juan Hereza va competir (i va portar la iniciativa durant molts minuts del partit) però va acabar perdent a Castelldefels (79-66) diumenge passat a Can Vinader en l’estrena a la Lliga Catalana EBA.

El Roser va encetar el partit de forma notable i arribarien a dominar de set punts cap a l’equador del primer període. El conjunt local, però, reaccionaria per neutralitzar l’avantatge i tancar els primers 10 minuts amb un +3 (26-23). La defensa seria molt més protagonista en el segon quart i un parcial de 0-4 en els instants previs al descans farien que els d’Hereza marxessin als vestidors manant (37-40).

L’estira i arronsa i la igualtat es mantindria durant tot el tercer parcial, dominat en el resultat pels del Fort Pienc excepte en un instantani 49-48. Els últims 10 minuts, però, començarien amb un 50-51 favorable al CBR. Tot i això, l’equip veuria com el BBA acabava de capgirar el resultat poc abans de la meitat de l’últim quart. El Roser no tindria capacitat de reacció, ja que mentre l’equip només va aconseguir sis punts en la segona meitat del quart, els del Baix Llobregat van aconseguir anotar-ne 15.

Aquesta derrota en el primer partit en més de sis mesos, doncs, obliga l’equip vermell a guanyar sí o sí aquest dissabte contra el JAC en el primer derbi de la temporada. El partit es jugarà al Pavelló de l’Estació del Nord a partir de les sis de la tarda. Si el Roser guanya, haurà d’estar pendent del partit que els santsencs jugaran contra el BBA el pròxim 4 d’octubre.