Aquest cap de setmana tampoc hi haurà partit. Foto: CFSE

El Club Futbol Sala Eixample hauria d’haver jugat el quart partit de la segona fase a la pista del Sala 10 Zaragoza, però positius de coronavirus a l’equip aragonès van obligar a ajornar l’enfrontament.

Igualment, les de Pep Antoni Roig no havien de competir aquest cap de setmana, ja que la competició es prenia un petit descans en haver arribat al seu equador. El del CFSE, però, no va ser l’únic partit del subgrup 2C que es va suspendre; el CD la Concòrdia tampoc va jugar contra el Joventut d’Elx, també per un cas de positiu detectat en una jugadora del conjunt alacantí. Caldrà veure, doncs, en quines dates es recuperen aquests dos enfrontaments pendents.

MALA JORNADA A TERCERA
A la Tercera Divisió masculina, la cinquena jornada va saldar-se amb derrotes per als dos equips del districte. El Bosco, que venia de dues victòries consecutives, va perdre clarament contra el líder, el Gràcia FSC (1-6), mentre que el CFSE va caure, també a casa, contra el Montsant (3-6).

El Bosco, segon, visitarà l’Arrels aquest diumenge al matí, mentre que el CFSE afronta el partit més dur de la segona volta, la visita al Gràcia FSC.