El partit va tornar a jugar-se al Virolai. Foto: Martinenc

“Gran victòria avui davant el Martinenc, sumem la tercera en un partit amb baix encert gràcies a la bona defensa i per ser un equip! La tornada serà una altra cosa ja que el Martinenc ha jugat molt per sota del seu nivell, a seguir millorant!”. D’aquesta manera resumia Juan Hereza les sensacions que li havia deixat el seu CB Roser després de derrotar diumenge passat el Martinenc (60-53) en el derbi barceloní de la sisena jornada de l’EBA.

Els del Fort Pienc, de fet, van haver de passar per diverses fases (remuntada inclosa en el darrer parcial) abans de certificar la victòria, la primera d’aquest 2021, que permet que l’equip escali fins al tercer lloc del grup C-3 de la categoria. La UE Barberà, però, té un partit menys que els roserencs i podria igualar-los.

El Roser va començar intens i, malgrat que el partit va estar marcat per un baix encert (23 de 55 en tirs de camps), va aconseguir una renda inicial de 21-12 que convertiria en un 36-27 a l’equador del partit. Els vermells, però, veurien com el conjunt del Guinardó reaccionava i li donava la volta al resultat en el tercer període (45-46), de manera que van veure’s obligats a posar en marxa la remuntada.

Adrià Cortegano, amb 12 punts, i Bernat Camarasa i Albert Sulleva, autors de 10 cadascun, van ser els referents ofensius del conjunt d’Hereza en un nou partit jugat al Virolai.

Després de dos caps de setmana consecutius amb bàsquet, l’EBA s’aturarà uns dies, de manera que el CBR tindrà temps per preparar l’últim partit de la primera volta, que l’equip jugarà el dissabte de la setmana que ve a Llucmajor, a l’illa de Mallorca, contra el líder de la lliga, l’AEA Llucmajor.