L’equip encara té pendent la final de la Lliga Catalana EBA. Foto: CBR

El sènior masculí del Club Bàsquet Roser afrontava el darrer partit de la lliga EBA amb una remotíssima opció d’accedir a les fases d’ascens a LEB Plata, però lluny d’aconseguir-ho, els de Juan Hereza van acabar perdent al Virolai contra l’AEA Llucmajor (75-90). Aquest resultat fa que els del Fort Pienc tanquin el curs 2020-21 en la tercera posició del grup C-3, amb els mateixos punts que el Vic (però pitjor average) i el Martinenc (per sobre dels del Guinardó).

La temporada, però, encara no ha arribat a la seva fi, ja que el CBR sap que d’aquí a dues setmanes i mitja, el dia 23 d’aquest mes, jugarà la final de la Lliga Catalana EBA contra la UE Mataró a la capital del Maresme.

TORNA EL BÀSQUET CATALÀ
El passat cap de setmana el protagonisme va ser només per al sènior masculí roserenc, ja que el bàsquet català gaudia d’uns dies de descans per la coincidència amb l’1 de maig.

Les lligues, però, tornen amb un partit exigent per al primer equip masculí de l’IPSI, que dissabte a dos quarts de sis de la tarda rebrà el líder, el CB Ciutat Vella. Pel que fa al Campionat d’Espanya de Primera Divisió femenina, el Safa Claror rebrà el Joventut les Corts dissabte i el Roser visitarà el CBF Cerdanyola.