L’objectiu del curs està assolit. Foto: Ferran Torné / FCBQ

Remuntada per sumar la cinquena victòria del curs. El Club Bàsquet Roser de Juan Hereza va tancar el febrer amb una victòria en el derbi de la ciutat contra el JAC Sants al Virolai (63-73) i se situa amb un triomf (i un partit menys) que els primers classificats del grup C-3 de la lliga EBA, CB Vic, Martinenc i AE Llucmajor.

El triomf serveix perquè l’equip certifiqui matemàticament la permanència, el gran objectiu del curs. Aquest cap de setmana no hi haurà lliga, ja que el que estava previst era la disputa de la final de la Lliga Catalana EBA.

TORNA EL BÀSQUET CATALÀ
El cap de setmana, però, servirà perquè la màxima categoria del bàsquet del país, l’antiga Copa Catalunya (tant femenina com masculina), rebatejada com Campionat d’Espanya de Primera Divisió, es posi en marxa.

Dissabte el sènior masculí de l’IPSI jugarà contra el Vedruna Gràcia, mentre que l’endemà el CB Claret visitarà el CB Ciutat Vella. Per la seva banda, el sènior femení del Roser jugarà dissabte contra el TGN, mentre que el Safa Claror descansarà.