En alguns moments semblava que el partit no s’acabaria mai. El Club Bàsquet Roser de Juan Hereza va sumar, ahir al migdia, la sisena victòria del curs a la lliga EBA contra l’Alfindén en un partit amb dues pròrrogues (91-89).

Els vermells van dominar de forma clara el primer parcial, però a partir de l’onzè minut, els del Fort Pienc van veure com els visitants anaven eixugant de mica en mica la distància. El partit arribaria al minut 40 amb empat a 69, però la igualada no es trencaria en el primer temps suplementari, de manera que en caldria un segon per acabar trencant el petit sotrac de resultats que els roserencs arrossegaven.

Albert Sulleva, amb 20 punts, i Raúl Verano, autor de 19, van ser els referents ofensius del CBR, que aquest cap de setmana s’aturarà per Setmana Santa i que tornarà a competir el dia 10 del mes que ve, amb un derbi al Guinardó contra el Martinenc.