Un moment de l’únic partit de lliga del CBR. Foto: CBR

Des d’avui de l’esport veu com les restriccions sanitàries imposades per la Generalitat s’han aixecat parcialment. Un dels beneficiats per la reobertura dels equipaments és el CB Roser, club del qual fins ara només podia entrenar i competir el sènior masculí, i que ara veu com el femení i la base tornen a posar-se en marxa.

“Nosaltres seguirem al Virolai (al districte d’Horta-Guinardó), perquè tots els equips de categories inferiors i el sènior femení han de posar-se en marxa i necessiten recuperar les seves sessions”, explica a Línia Eixample el tècnic del sènior masculí vermell, Juan Hereza.

La situació del seu equip, però, també és peculiar. Els roserencs van jugar el primer partit del curs 2020-21 el passat dia 8 (derrota per 75-85 contra la UE Barberà)… i no tornaran a jugar fins al 12 de desembre. Entremig haurà passat una jornada de descans (el grup és de set equips), un cap de setmana sense competició, l’ajornament d’un partit contra el JAC (s’havia de jugar aquest cap de setmana) i una altra aturada, el cap de setmana de la setmana que ve, el primer del mes de desembre.

“Això ho fa tot molt complicat, no es pot agafar ritme de competició”, lamenta Hereza. L’única solució que troba l’entrenador, assegura, és convertir les sessions de divendres en partits. “Ens dividim en dos equips i no sé què haurà preparat el meu assistent ni ell què he fet jo”, apunta l’entrenador, que diu que és l’única manera de mantenir una certa tensió competitiva.

Hereza (i el Roser) també estan a l’espera de la resolució del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Bàsquet sobre la final de la Lliga Catalana EBA que l’equip hauria d’haver jugat contra el Martinenc.