Un moment de la final jugada ahir. Foto: RFEN

La piscina Sant Jordi va ser l’escenari de la victòria del Kirishi de Rússia en l’edició 2020-21 del LEN Trophy femení, la segona màxima competició continental. El conjunt rus va superar el Centre Natació Mataró en la final disputada ahir (8-10) i consolida el seu domini a Europa: ha estat campió d’una de les màximes competicions continentals en tres de les darreres quatre temporades (la passada no es va jugar per culpa del coronavirus).

El Mataró, però, no era l’únic equip català que volia alçar aquesta competició; el Club Natació Sabadell, multicampió d’Espanya i també un dels grans del continent, havia caigut de forma clara contra les futures campiones en la semifinal de dissabte al migdia (12-18).

Les vallesanes, però, es van poder treure el mal regust de boca penjant-se la medalla de bronze en el partit pel tercer lloc, que també es va jugar ahir, contra la SIS Roma (5-11).

Aquest ha estat el primer gran acte que la Federació Catalana de Natació ha organitzat en motiu del seu centenari.