Els partits no tornaran fins a l’any que ve. Foto: Google Fotos

Tot i que la Federació Catalana de Futbol volia que les lligues que organitza (absolutes i de base, tant de futbol com de futbol sala) es posessin en marxa aquest cap de setmana després que els clubs tornessin a tenir possibilitats d’entrenar des de dilluns de la setmana passada, això no passarà fins al cap de setmana dels dies 9 i 10 de gener de l’any que ve.

Per decisió del Procicat, fins que no s’hagi arribat al darrer tram de la desescalada (que van avançant de forma quinzenal), no serà possible tornar a posar en marxa les competicions de totes les disciplines, s’hagin posat en marxa o hagin d’arrencar.

Una derivada d’aquest endarreriment serà la reformulació dels calendaris, ja que moltes lligues estan aturades des de principis del mes d’octubre i quan tornin a posar-se en marxa hauran passat tres mesos. Des de l’FCF es va mantenir, ahir a la tarda, una reunió telemàtica amb representants d’alguns dels clubs per presentar els nous formats de les lligues, que es reduiran a la meitat (en cas de Primera i Segona Catalana) i a una sola volta en el cas de la resta de les categories.