El sènior masculí del club té opicions de pujar de categoria. Foto: CFSE

Estar preparats per si es torna a jugar tot, part o res de les competicions. Aquesta és la intenció del CFS Eixample de cara a aquestes setmanes i mesos que han de venir, de manera que el club està treballant diferents escenaris, segons ha explicat el seu president, Adrià Muixí, a Línia Eixample.

“Encara és molt aviat per parlar de qualsevol possibilitat real, però potser a finals de juny es podrien posar en marxa algunes competicions”, diu el dirigent. En el cas del primer equip masculí del club, després de 16 jornades, és el segon classificat al grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana i pujaria a Tercera Divisió. “Potser s’acaba decidint els ascensos de categoria amb una mena de play-off (a banda del CFSE, Gràcia FSC, Alheña, Màgic Sants i FS Monistrol aspiren a les dues posicions d’ascens)”, apunta Muixí. Aquests possibles ascensos haurien de tenir el vistiplau de la Federació Espanyola (RFEF), que és qui posa les bases de les lligues de Tercera.

Caldria estar pendent del que passés amb les vuit jornades que té pendents el primer equip femení de Pep Antoni Roig, tot i que la proposta que la setmana passada l’RFEF va presentar als clubs masculins de Segona B i Tercera de futbol per resoldre els ascensos també seria amb play-offs i s’eliminarien els descensos de categoria.

Muixí també apunta que des d’aquest mes han aplicat una reducció a les quotes que cobren a les famílies dels jugadors de la base i admet que a hores d’ara és difícil saber si podran mantenir els casals d’estiu.