Un moment del partit contra el Castelldefels. Foto: FSC

Setze punts dels primers 18. L’inici de curs del primer equip del CFS Eixample està superant les expectatives més optimistes. I és que les roig-i-negres havien començat la lliga encadenant tres victòries, però els bons resultats han continuat arribant i exceptuant l’empat contra el Castelldefels, les de Cinto García han estat una piconadora en tots els compromisos de lliga.

El gran repte per a l’equip serà mantenir aquesta gran dinàmica en les quatre jornades que falten abans que s’acabi l’any. La visita al CE Futsal Ciutat de Torrent del pròxim dia 18 i el partit al pavelló de Santa Isabel contra el CD la Concòrdia de la Llagosta del dissabte 25 seran els darrers dos compromisos del novembre, mentre que de cara al mes de desembre l’equip haurà d’afrontar el desplaçament més llarg de la temporada, a les Canàries per jugar contra el Teldeportivo, mentre que l’equip abaixarà el teló pel que fa al 2017 el dia 16 de desembre rebent l’AECS l’Hospitalet.

I igualment triomfant està resultant el canvi de mes entre octubre i novembre per al primer equip masculí, que després d’iniciar la lliga amb dubtes, ha encadenat tres triomfs (al derbi contra el Màgic Sants, contra el Tibu-ron de Castelldefels i contra l’Esportiu CCR) que han disparat l’equip de Jaume Brunet fins a la sisena posició.

CLAM PER LA LLIBERTAT
Per altra banda, el club va tornar a emetre un comunicat reclamant l’alliberament dels presos polítics. L’entitat rebutja “tot allò que continua oprimint les llibertats sense motiu” i creu que la defensa dels presos polítics és “una qüestió democràtica i ètica”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram