El sènior femení ha aconseguit l’ascens aquest any. Foto: CFSE

Passaran els anys, però el 2016 quedarà ben marcat en la memòria i en la història del CFS Eixample. De fet, la temporada 2015-16 es va tancar amb la consecució de quatre lligues (sèniors masculins A i B, sènior femení i cadet A) de manera que per primer cop a la història de l’entitat, el sènior femení competeix a la Segona divisió estatal, mentre que el primer equip masculí és a la Divisió d’Honor, la categoria més alta del futbol sala del país.

L’objectiu més immediat per als dos sèniors, com ja va explicar el president Adrià Muixí a aquesta publicació, és consolidar el projecte mantenint les categories al mateix temps que es treballen les categories de base per tal de reforçar els equips del futur amb jugadors i jugadores sortits del planter. Actualment, l’equip té 12 equips en totes les categories, entre masculins i femenins.

DARRERS PARTITS DE L’ANY
Els dos sèniors del club tancaran l’any 2016 jugant a casa. Aquest dissabte a la tarda, el pavelló de Santa Isabel serà l’escenari d’una marató de futbol sala que començarà a dos quarts de cinc amb el partit del sènior femení.

Les noies de Cinto García, novenes amb 13 punts, voldran treure’s el mal regust de boca que va deixar la derrota per la mínima contra el líder, el Teldeportivo (3-2) derrotant un dels seus rivals directes a la zona tranquil·la de la classificació, l’AECS l’Hospitalet.

El darrer partit de la tarda, amb el qual es clourà l’any esportiu, serà el que enfrontarà el primer equip masculí, que el passat dia 3 va derrotar el Rosario Central (3-4), contra el tercer classificat, l’FS Montbui La Vinícola.