L’equip s’ha guanyat unes merescudes vacances. Foto: CFSE

El final del mes coincidirà també amb el darrer partit de la temporada per al sènior femení del CFS Eixample, que repetirà la cinquena posició a la Segona Divisió nacional que ja va aconseguir la temporada passada, tot i que en aquesta temporada s’han jugat menys partits.

De fet, ara que només falta el partit del dissabte 26 al pavelló de Santa Isabel contra el CFSF Castellón, les noies de Cinto García ja no deixaran escapar aquest cinquè lloc i podran acomiadar-se de l’afició fins al curs que ve.

FORA DE LA COPA
L’altra possibilitat de títol (de fet, l’única des de fa unes setmanes) per al primer equip femení es va esvair el passat dia 2 a la Llagosta, després que l’equip perdés contra el líder de la categoria, el CD la Concòrdia (3-2) en el partit de quarts de final de la Copa Catalunya sènior.

El partit, de fet, s’havia posat molt de cara per a les roig-i-negres, amb dos gols de Mar García, però les vallesanes van remuntar el partit i van marcar el gol de la victòria quan només faltaven dos minuts perquè el partit hagués d’anar a la pròrroga.

FINAL DE LLIGA
Qui també posarà el punt final a la competició l’últim cap de setmana del mes serà el primer equip masculí, que jugarà contra el Montbui el dia 28.