Un moment de la victòria contra el Bisontes. Foto: Azahara Beroy

Dotze jornades i un objectiu: atrapar el Femisport Palau o, com a mínim, ser un dels dos millors segons classificats dels quatre grups de la Segona Divisió del futbol sala estatal. El CFS Eixample afronta, en les pròximes setmanes, un calendari molt exigent però que farà que encari dos d’aquests partits al pavelló de Santa Isabel.

Amb l’equip en la quarta posició amb 30 punts (els mateixos que el Teldeportivo, dos menys que l’Hispànic de Torrent i set menys que el líder), encara el segon tram del curs amb optimisme i amb possibilitats d’aspirar a la post temporada. L’arrencada del mes de març farà que les de l’Eixample rebin, de forma consecutiva, les visites de l’FS Sabadell i del Xaloc d’Alacant. Aquesta recta inicial del mes s’acabarà amb el desplaçament a la pista de l’FS Castelldefels el dia 17. La setmana següent, el CFSE haurà d’afrontar el partit de la tercera ronda de la Copa Catalunya, a la pista de l’AF Poble-sec. L’equip parteix com a favorit per superar aquesta eliminatòria.

RATXA IRREGULAR DEL MASCULÍ
Per la seva banda, el primer equip masculí continua alternant resultats bons i altres de no tan favorables en el grup 2 de la Divisió d’Honor catalana. De fet, els de Jaume Brunet només han pogut sumar cinc punts dels últims 12 que s’han disputat i són molt més a prop de la zona baixa que no pas de les posicions capdavanteres de la taula.

El partit contra la Palma, el derbi a la pista del Màgic Sants i el matx a casa contra el Tibu-ron seran els pròxims reptes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram