Un moment del triomf (3-0) de dissabte passat. Foto: FCF

El darrer desplaçament del CFS Eixample de Pep Antoni Roig serà a la Llagosta aquest cap de setmana. L’equip roig-i-negre, líder del seu subgrup de Segona Divisió, voldrà sumar la primera victòria d’aquesta temporada 2020-21 lluny de Santa Isabel.

El CFSE, que fins ara ha empatat els dos partits que ha jugat a domicili (1-1 a Esplugues i Caldes de Montbui) afronta el segon viatge seguit al Vallès Oriental per jugar a la pista d’un dels equips que en les darreres temporades ha estat instal·lat a la zona noble (fins i tot ha jugat un play-off d’ascens que va perdre) però que aquesta temporada no acaba de trobar la regularitat.

En canvi, el CFSE continua mostrant autoritat, especialment a casa, on dissabte passat va derrotar un dels seus rivals directes en la lluita per ser a les posicions altes de la categoria, l’AECS de l’Hospitalet (3-0).

DESCANS PEL PONT
L’activitat esportiva, en canvi, s’aturarà aquest cap de setmana del Pont de la Puríssima a la Tercera Divisió masculina, de manera que tant el CFS Eixample i el Bosco Rocafort tindran uns dies extra de descans (i també per entrenar) abans d’afrontar les darreres dues jornades d’aquest estrany any 2020.

En la darrera jornada, el passat cap de setmana, només va jugar el CFSE, ja que el Bosco gaudia de la jornada de descans per la configuració imparella de la lliga. El resultat per als roig-i-negres va ser immillorable: victòria clara (1-6) a la pista de l’Estel Vallseca amb un protagonista: Pau Balaguer, autor d’un hat-trick.