El CFS Eixample de Pep Antoni Roig depenia de si mateix per tancar el 2020 (i la primera volta de la lliga) com a líder invicte del subgrup 2A de Segona Divisió i va voler regalar-se una golejada abans de marxar de vacances: 14-0 a casa contra l’Atlético Mercadal.

Les roig-i-negres marxen de vacances amb 18 punts, obtinguts en cinc triomfs (tots ells a Santa Isabel) i tres empats (en els partits a domicili), amb un saldo de gols de 37 a favor i únicament sis en contra. “A casa no hem encaixat ni un gol en cinc jornades, cosa que és complicadíssima, i hem puntuat en tots els desplaçaments, que a més han estat a la pista dels rivals més durs. Estic especialment satisfet del rendiment defensiu de l’equip”, assegura Roig a Línia Eixample.

La lliga s’atura fins al segon cap de setmana del mes de gener, tot i que el CFSE descansarà. El primer partit, doncs, no serà fins al cap de setmana del 16 i el 17 de gener, quan l’equip visitarà la pista de l’FS Castelldefels. “L’objectiu de cara a la segona volta és millorar lluny de casa per acabar entre les tres primeres. Sabem que no podem cometre errades, perquè en un primer tram de lliga tan breu com aquest (l’última jornada serà el primer cap de setmana de març) qualsevol relliscada ens pot deixar sense acabar entre les tres primeres”, valora el tècnic roig-i-negre.

EMPAT I DERROTA
On també s’ha tancat la primera volta és a Tercera Divisió. En la novena jornada, ni el CFSE ni el Bosco Rocafort van aconseguir guanyar els seus partits.

El CFSE va posar el punt final a la primera meitat d’aquest tram del curs sisè després de la derrota per la mínima (2-3) contra el poderós AE les Corts UBAE, líder del grup. Els d’Ignasi Calaf tancaran el 2020 diumenge al migdia, de nou a casa, amb un partit contra l’AE Xarxa Horta, tercer però en mala dinàmica.

Per la seva banda, el Bosco va sumar un punt en l’últim partit (5-5 a les Tres Xemeneies contra el Molins de Rei) i s’acomiadarà d’aquest any estrany també amb un partit com a local, contra un rival directe com l’Estel Vallseca. En la primera volta el Bosco va guanyar per 3-4.