La primera victòria de la segona fase ha arribat en el tercer partit. Foto: CFSE

El Club Futbol Sala Eixample de Pep Antoni Roig va aconseguir, dissabte passat, el que cap equip havia pogut fer fins ara en aquesta temporada: derrotar el Joventut d’Elx (3-2). Les roig-i-negres, d’aquesta manera, sumen la primera victòria de la segona fase de la lliga i continuen en la quarta posició del subgrup 2C de la Segona Divisió.

Adri Regás, Lydia Abellán i Nuria Cervera van ser les autores dels gols de l’equip, que necessitava sumar de tres en tres després d’haver arrencat la segona fase amb una derrota contra el les Corts UBAE a Santa Isabel (la primera del curs a casa) i un empat a Castelló.

La competició, que no s’ha aturat per Setmana Santa, continua sense interrupcions; el pròxim repte per al CFSE serà a Saragossa, a la pista d’un Sala 10 Zaragoza que la setmana passada no va jugar el partit que tenia previst contra l’FS Castelldefels.

TORNA LA TERCERA DIVISIÓ
La Tercera Divisió masculina, en canvi, torna a posar-se en marxa després de l’aturada per les vacances de Setmana Santa.

Tant el CFSE com el Bosco Rocafort mantindrien la categoria si la lliga s’acabés avui, però el CFSE només té un punt d’avantatge sobre el Montsant, que serà precisament el seu pròxim rival. Aquest partit, clau de cara a la permanència, es jugarà a Santa Isabel aquest diumenge a les quatre de la tarda.

El Bosco, per la seva banda, tindrà l’oportunitat de situar-se líder en solitari, ja que dissabte rebrà el Gràcia FSC, amb qui està empatat a set punts.