El CFSE continua trepitjant els talons al líder. Foto: CFSE

Les jornades i les setmanes van passant i la lluita pel títol continua en la mateixa situació: el CFS Eixample, el CD la Concòrdia i el Xaloc Alacant no fallen en els seus partits i continuen aspirant a guanyar la lliga. Les de Pep Roig van patir la segona derrota del curs el passat 23 de febrer a Sant Vicent del Raspeig (5-4), però al marge d’aquest resultat, segueixen funcionant com un rellotge suís. El CFSE continua segon, a dos punts del conjunt de la Llagosta i amb els mateixos que les alacantines.

Els dos darrers partits del mes per a les roig-i-negres seran la visita a la pista del Vallirana i un dels partits més durs a casa, contra el Castelldefels, mentre que les primeres setmanes de l’abril seran a la pista de l’Hispànic de Torrent i al pavelló de Santa Isabel, on rebran l’Alagón.

BOSCO I CFSE, CARA I CREU
Paral·lelament, el sènior masculí del CFSE i el Bosco Rocafort van fent el seu camí en el grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana. El Bosco, que durant tot el curs està lluitant pel títol, es manté en zona d’ascens, gràcies a la seva segona posició, tot i que el líder, l’FS Olesa, ja és a sis punts. Monistrol, Castellar o Alheña seran alguns dels pròxims reptes de l’equip.

El CFS Eixample, per la seva banda, continua ocupant una de les places del descens tot i haver sumat 10 dels darrers 18 punts. L’equip tancarà el mes visitant el Rosario Central i rebent el Castellbisbal en la seva lluita per abandonar la zona baixa.