L’únic equip de futbol sala del districte que va jugar el cap de setmana passat va ser el CFS Eixample, que va perdre (7-6) en un partit esbojarrat a la pista del CFS Eixample. El partit del Bosco, que havia de jugar a la pista del líder, l’AE les Corts UBAE, va ajornar-se.

El CFSE va arribar a empatar tres cops a la pista del Jesús-Maria (1-1, 3-3 i 6-6), però un gol del conjunt local va evitar que els roig-i-negres puntuessin en el primer partit de l’any.

Així. el calendari previst per a aquest cap de setmana farà que el CFSE rebi un altre dels equips de la zona alta, l’AECS de l’Hospitalet (dissabte a les set de la tarda a Santa Isabel), mentre que el Bosco hauria de jugar l’endemà a les Tres Xemeneies contra l’AE Xarxa Horta.

EL FEMENÍ TAMBÉ ARRENCA
De la mateixa manera, dissabte (a un quart de cinc de la tarda) també serà el dia en el qual torni a la competició el sènior femení del CFSE, que va descansar en el primer cap de setmana de lliga del 2021. El conjunt de Pep Antoni Roig viatjarà al Baix Llobregat per jugar a la pista de les quartes, l’FS Castelldefels.