Una celebració atípica per a un ascens històric. Foto: CFSE

La incògnita, la intriga i la incertesa s’acabaven dimecres passat a la tarda: el sènior masculí del CFS Eixample jugarà a Tercera Divisió la temporada que ve. Després de mesos d’espera, la Federació Catalana de Futbol (FCF) anunciava les resolucions per a totes les competicions que organitza i una d’aquestes era l’ascens del conjunt roig-i-negre com a segon classificat del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana.

Els d’Ignasi Calaf, doncs, han aconseguit una fita històrica per a l’entitat (serà la primera vegada que el CFSE competeixi en aquesta categoria) gràcies al goal average; i és que en la darrera jornada, disputada el primer cap de setmana de març, gràcies al triomf aconseguit a la pista del Casserres (2-5) i a la derrota de l’Alheña a la pista del Màgic Sants (3-2), el CFSE va atrapar el conjunt de l’Hospitalet amb 36 punts (tres menys que el Gràcia FSC, el campió i l’altre equip del grup que ascendeix). El triomf aconseguit en l’únic enfrontament directe (1-3, en la primera jornada d’aquest 2020) ha estat clau perquè els de Calaf s’hagin merescut l’ascens.

El club va penjar a Instagram una imatge on es veu, entre altres, el president i exjugador del sènior Adrià Muixí celebrant aquesta notícia històrica.

DOS EQUIPS DEL DISTRICTE
L’ascens, més enllà de ser una gran notícia en l’aspecte purament esportiu, farà que dos dels grans equips del districte, el CFSE i el Bosco Rocafort, es retrobin. En la temporada 2020-21, doncs, tornaran a disputar-se dos derbis de l’Eixample.