Quatre partits decidiran la posició final de les roig-i-negres. Foto: CFSE

Ha arribat l’hora de la veritat. El sènior femení del CFS Eixample afrontarà, entre finals d’aquest mes i la primera meitat de maig, les quatre jornades que decidiran la posició final de l’equip en aquesta lliga 2018-19. Després de 26 jornades, les de Pep Roig són segones amb 59 punts (els mateixos que té el Xaloc Alacant), dos menys que les líders, el CD la Concòrdia de la Llagosta.

El conjunt roig-i-negre tancarà el mes visitant l’Eurogan Red Stars (el pròxim dissabte 27), mentre que els partits del maig seran a la pista de l’Intersala Promises i, de forma consecutiva, contra les seves principals rivals: el Xaloc Alacant visitarà Santa Isabel l’11 de maig, mentre que la temporada arribarà a la seva fi amb un viatge al Vallès per jugar contra la Concòrdia.

Aquest de la lliga, però, no serà l’únic enfrontament contra les llagostenques, ja que l’equip de Roig i la Concòrdia també es veuran les cares en la semifinal de la Copa Catalunya absoluta el dia 5 de maig. L’altra semifinal la jugaran el Segarra Cervera i l’FS Castelldefels l’1 de maig.

DINÀMIQUES NEGATIVES
Del grup 2 de la Divisió d’Honor catalana, en canvi, no arriben notícies gaire bones. El Bosco Rocafort ha perdut en dues de les quatre darreres jornades i ha abandonat la zona d’ascens, mentre que el CFSE no guanya des del 17 de març i veu com el Castellbisbal, que marca la salvació, és a quatre punts de distància.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram