L’equip ja va estar a punt de pujar per mèrits esportius. Foto: FCBQ

La temporada 2019-20 serà la tercera de la història en la qual el CB Roser jugarà a la lliga EBA. El passat dilluns 8 el club va anunciar que, aprofitant l’ascens del Pardinyes a LEB Plata i que hi havia una vacant a la competició, s’inscrivia de nou a la categoria.

I una setmana més tard, la Federació Espanyola va fer públic el calendari de la categoria; els de Juan Hereza han caigut al grup C-B, on es trobaran amb altres equips de la ciutat com el JAC Sants, i conjunts potents com l’UBSA de Sant Adrià, el CB Mollet o el Palma.

El debut de l’equip roserenc serà el penúltim cap de setmana del mes de setembre a la pista d’El Olivar de Saragossa, mentre que el primer enfrontament que disputarà com a local serà una setmana més tard, rebent la visita del CB Salou.

El club ha volgut renovar bona part de la plantilla del curs passat (incloent el cos tècnic), de manera que noms com Adri Hijós, Joan Gavaldà, Albert Sulleva o Sergi Tubert seguiran al Fort Pienc. De moment, l’única incorporació anunciada és la d’Albert Farfán, ex del CB Cornellà.

CARES CONEGUDES
On també hi haurà cares conegudes la temporada que ve serà al primer equip femení. El passat dilluns 8 van començar a publicar-se les renovacions i entre els noms que seguiran vestint de vermell hi ha els dos grans noms dels darrers cursos, Bàrbara Torrón i Serena Miret, i noms com Mar Trabal, Aida Nebot, Marina Forrellat o Laura Rovira.