L’1 de maig es jugarà l’últim partit d’EBA. Foto: Twitter (@Juan_Hereza)

Última estació de la lliga, però penúltima de la temporada. El Club Bàsquet Roser de Juan Hereza posarà, ara sí, el punt final a aquesta atípica lliga EBA aquest dissabte a un quart de dues del migdia rebent el Llucmajor balear.

El partit presenta una particularitat per als del Fort Pienc, que podrien classificar-se per al play-off d’ascens a LEB Plata si guanyen per 65 punts o més, un escenari força improbable.

Per altra banda, des de dissabte passat l’equip ja coneix qui serà el seu rival en la final de la Lliga Catalana EBA: els vermells jugaran a Mataró (en dia i hora encara per determinar) contra la UE Mataró, que va derrotar el CB Mollet (63-76).

RESULTATS DISPARS
Pel que fa als equips de les categories del bàsquet català, el sènior masculí de l’IPSI va sumar un triomf important dissabte contra el Claret (53-50), mentre que el femení del Safa Claror va perdre contra el Cerdanyola (39-53).

Els Campionats d’Espanya de Primera Divisió s’aturen aquest cap de setmana i es posaran en marxa de nou el cap de setmana de la setmana que ve.