L’equip va estar a prop de la victòria a Cornellà. Foto: CBC

La partiticipació del CB Roser en la Lliga Catalana EBA d’enguany s’ha saldat amb dues derrotes, tot i que els dos enfrontaments (jugats els dies 8 i 11 d’aquest mes) van ser ben diferents l’un de l’altre.

L’estrena d’aquest nou projecte del conjunt del Fort Pienc, amb Juan Hereza a la banqueta i bona part del bloc de les darreres temporades, va deixar bones sensacions. Els vermells van perdre en la seva visita al CB Cornellà (66-62) en un partit tremendament igualat al Parc Esportiu Llobregat i que, de fet, els vermells dominaven quan només faltaven tres minuts per al final.

La derrota, doncs, obligava els roserencs a guanyar a casa en un derbi contra el Martinenc, però el conjunt del Guinardó va començar marcant un ritme altíssim i, amb un 0-13 de parcial d’inici, va complicar, i molt, l’enfrontament per als d’Hereza. La distància aniria creixent minut a minut fins al 55-100 al final del partit.

ESTRENA A SARAGOSSA
D’aquesta manera, el CBR pot dedicar el 100% del seu esforç a la lliga EBA, que es posarà en marxa el pròxim dissabte 21 amb un desplaçament a Saragossa per jugar a la pista d’El Olivar.

L’estrena del Roser com a local (els vermells jugaran aquesta temporada a Llars Mundet) serà vuit dies més tard, el diumenge 29, en el darrer partit del mes contra el CB Salou. UBSA o Cornellà seran altres rivals d’aquest primer tram de la temporada.

EL FEMENÍ REPETEIX A COPA
Però el sènior masculí no és l’únic equip del club que torna a la feina. El sènior femení també ha tornat als entrenaments per preparar una temporada més a Copa Catalunya.

Les del Fort Pienc debutaran a la lliga el pròxim diumenge 28 a dos quarts de set de la tarda a l’estació del Nord contra el CEJ l’Hospitalet. El primer viatge del curs serà a Igualada.