L’equip va sumar la cinquena victòria del curs a la Bàscula. Foto: AEPE

Segona victòria consecutiva i tercer triomf en els darrers quatre partits. El Bosco Rocafort continua immers en una bona dinàmica recent que permet que l’equip hagi agafat aire i s’hagi allunyat, en les darreres setmanes, de la zona de descens. Ara mateix el tercer per la cua, l’AECS de l’Hospitalet, suma sis punts menys (19) que el Bosco (25).

Però per aconseguir el cinquè triomf del curs 2019-20 a la Bàscula va ser necessari remuntar i patir contra l’Olesa (5-3). Sergi Trillas va avançar els roig-i-negres en el minut 4 de partit, però en un tres i no res, poc abans del descans, el conjunt del Baix Llobregat va donar la volta al resultat. Un gol d’Aleix Pastor, però, faria que cap dels dos conjunts manés al final de la primera meitat.

Igual que havia passat en el primer temps, el Bosco va sortir més endollat i, de nou gràcies a Pastor i amb el primer dels dos gols que marcaria Marc Cano, va situar-se amb dos gols d’avantatge per primer cop en tot el partit. Els olesans posarien pebre a la recta final del matx retallant de nou la diferència, però Cano signava el gol de la sentència quan faltaven segons per al final.

La competició s’atura de nou aquest cap de setmana (després d’aquesta pausa només hi haurà la de Setmana Santa abans del final del curs), de manera que el Bosco tindrà uns dies addicionals per preparar el partit del pròxim dissabte 14 a Esparreguera.