Derrota del Bosco Rocafort i primers punts per al CFS Eixample. La segona jornada de Tercera Divisió ja forma part dels llibres d’història.

En l’estrena a les Tres Xemeneies, el Bosco rebia l’etern candidat a l’ascens, l’UBAE de les Corts, i tot i que l’equip va donar la cara va acabar sense puntuar (1-2). Els visitants van marcar cap a l’equador dels dos períodes i tot i que Marc Sáez va posar emoció al partit al minut 37, els roig-i-negres no aconseguirien empatar.

La lliga, però, segueix, i aquest dissabte a les cinc de la tarda l’equip afrontarà un nou derbi a la pista de l’AE Xarxa Horta.

El bon resultat de la jornada, doncs, va ser el primer punt del CFSE d’ençà que ha pujat a la categoria. Els d’Ignasi Calaf van empatar contra el Jesús-Maria (3-3) en un partit que van dominar durant molts minuts. Dos gols de Quim Martínez en el primer temps i un altre de Cinto García van arribar a situar el 3-1, però l’equip veuria com els de Sant Gervasi rescataven un punt.

Aquest dissabte a dos quarts de set, l’equip visitarà la pista de l’AECS de l’Hospitalet.