Els locals van marcar un gol a cada meitat. Foto: Bosco Rocafort

Tot i que el partit es va jugar sense públic, el Bosco Rocafort va saber imposar la seva condició de local per coronar-se victoriós al derbi de Tercera Divisió de dissabte passat contra el CFS Eixample (2-1). Els locals van marcar un gol a cada part a les Tres Xemeneies, mentre que la diana del CFSE a les acaballes del partit li va posar emoció.

El Bosco va trencar el 0-0 inicial amb un gol (el segon de la temporada) de Sergi Trillas quan només s’havien jugat set minuts del primer temps. El marcador no tornaria a canviar fins passat l’equador de la segona meitat, amb el 2-0, obra de Marc Cano. Això va obligar els visitants a arriscar en l’ofensiva i tindrien premi pocs minuts més tard, quan Ton Alboquers superaria Dani Rueda, però aquest gol del ‘4’ del CFSE seria l’últim del matx.

La lliga seguirà aquest cap de setmana amb el Bosco visitant la pista del Gràcia FSC dissabte a dos quarts de sis de la tarda i el CFSE rebent, el mateix dia i a la mateixa hora, el Molins 99 CFS.

COLÍDERS
La bona notícia per al CFSE, el passat cap de setmana, va ser la victòria del primer equip femení (3-0 a Santa Isabel contra el Futsal Aliança Mataró). Lydia Abellán i Àlex Giró (que havia recuperat la pilota i assistit en el primer gol) van marcar per a les de Pep Antoni Roig abans del descans, mentre que Nahia Jaussi, després d’una gran pressió col·lectiva, va sentenciar amb un xut que es va colar per sota dels cames de la portera del Mataró.

El CFSE, colíder del grup (el Comitè de Competició va donar per guanyat per 6-0 el partit contra el Castelldefels) visitarà aquest cap de setmana la pista del Club Natació Caldes.