La plantilla roserenca, dissabte passat a la pista de l’Alfindén. Foto: CBR

Aquest 2020 estrany i atípic tindrà un epíleg competitiu per al sènior masculí del CB Roser, que aquest dissabte a les sis de la tarda jugarà l’últim partit oficial de l’any al Virolai contra el JAC Sants.

El conjunt de Juan Hereza voldrà posar el punt final a l’any contra l’equip santsenc, que només ha jugat un partit, que ha perdut (46-80 abans-d’ahir contra el CB Vic).

Contràriament al que li passa al seu pròxim rival, el Roser afronta el derbi en dinàmica ascendent després de la victòria (primera a l’EBA) de dissabte passat a Saragossa contra l’Alfindén (77-90).

Aquest partit al Polideportivo Municipal de la Puebla de Alfindén va servir també perquè debutés Santi Silva, flamant fitxatge del CBR (la seva arribada es va fer pública divendres passat). L’exjugador del CD Estudio va contribuir al triomf amb sis punts i quatre rebots (el Roser va endur-se tres dels quatre quarts a l’Aragó), però els referents ofensius dels d’Hereza van ser Adrià Cortegano (14 punts), Dani Roure (13 punts) i Raúl Verano (12 punts).