Toni Travieso va ser el representant de les Panteres Grogues. Foto: Pride

Dimecres passat, dia de Sant Joan, les Panteres Grogues van participar en un debat social sobre esport i cultura dins del col·lectiu LGBTIQ+ organitzat per Pride Barcelona. La tertúlia es va poder seguir en directe al canal de YouTube de Pride i també va tenir la participació de La Cicatriz, el Casal Lambda i del Barcelona Gays Men’s Chorus.

Toni Travieso, representant de les Panteres Grogues, va incidir en la importància de l’esport i de la cultura en les relacions de les persones del col·lectiu. “Associacions com les nostres, on la gent es troba perquè té necessitats com fer esport o participar en una activitat cultural són bones maneres de conèixer gent fora del que és la nit”, va apuntar.

I uns dies més tard, diumenge passat, Dia de l’Orgull, l’entitat va tornar a posar sobre la taula la necessitat de modificar la normativa que inclogui la discriminació per orientació sexual, identitat i expressió de gènere en la llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport.