La plantilla i el cos tècnic del primer equip femení. Foto: CFSE

El 2016 va ser l’any dels ascensos i, per tant, aquest 2017 del qual hem viscut unes poques setmanes ha de ser el de la consolidació per als projectes del CFS Eixample.

En aquest sentit, si els resultats són l’estat d’ànim de l’equip, l’any no pot haver començat millor per als dos equips sèniors. Les noies, que han tingut menys vacances, ja que la competició es va reiniciar el passat dia 7, han aconseguit sumar els darrers sis punts que han disputat (4-7 a Vallirana i 3-2 contra el Castelló), un fet que els ha permès escalar fins a la cinquena posició de la classificació. Els pròxims compromisos de l’equip seran la visita de l’Elx, el pròxim dia 21, i el desplaçament a Esparreguera per tancar el mes.

Igualment positiu ha estat l’arrencada del segon tram de competició per al primer equip masculí, que va sumar la primera victòria del 2017 el passat dia 14 al derbi contra l’FSC Gràcia (2-4). Les pròximes cites per a l’equip seran al pavelló de Santa Isabel contra el Casserres i la visita a la pista de l’Atlètic Sant Joan.

LA COPA, UN NOU REPTE
El dia a dia del club és a la lliga, però el club mira de reüll la Copa Catalunya d’aquesta temporada. De fet, el passat dia 16 es va fer el sorteig del quadre de la competició, que ha emparellat el sènior femení amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Ripollet i les Glòries 2014 (el partit es jugarà cap al març), mentre que els nois jugaran el pròxim dia 22 contra l’AE Santa Isabel.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram