Escola del Mar

Foto: Ajuntament

Del 22 de juny al 31 de juliol, la Casa de la Barceloneta 1761 ofereix l’exposició Una escola a trenc d’onada. L’Escola del Mar de la Barceloneta (1921-1937). L’exhibició mostra la recerca històrica i arquitectònica que ha fet l’alumnat de l’institut Joan Salvat-Papasseit per construir una maqueta d’1,5 per 1,5 metres que representa l’Escola del Mar.

La mostra inclou diferents explicacions sobre la importància de l’antiga Escola del Mar

L’exposició inclou diferents explicacions sobre la importància d’aquesta escola que va estar situada a la Barceloneta i fotografies antigues, material escolar original i imatges del procés de desenvolupament del projecte. Durant el procés, l’alumnat ha col·laborat amb diferents entitats del teixit associatiu del barri per construir la maqueta, com ara l’Ateneu de Fabricació-La Fàbrica del Sol i el Casal de Gent Gran Mediterrània.

Un espai ple d’història

Situada al número 6 del carrer de Sant Carles, la Casa de la Barceloneta 1761 recupera la memòria històrica del barri, a més de posar en valor el patrimoni de la Barceloneta: des de la seva cultura popular fins a les expressions arquitectòniques i artístiques. L’entrada és gratuïta i es pot visitar els dimarts, dimecres, dijous i divendres de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h, i els dissabtes fins a les 14 h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram