Vicenç Gasca és un comerciant històric del barri de Sant Antoni. Foto: Arxiu

L’històric comerciant de Sant Antoni Vicenç Gasca deixa la presidència de Sant Antoni Comerç després de gairebé un quart de segle a la presidència.

Gasca, que ha presidit Sant Antoni Comerç 24 anys –d’ençà que es va fundar–, ja havia explicat que deixaria la presidència un cop s’hagués completat la reforma del mercat i la transformació urbanística dels seus voltants, que s’inaugurarà el 14 de desembre. El relleu de Gasca l’agafa Enric Bernaus, que forma part de la junta de Sant Antoni Comerç des de fa cinc anys.

DOS GRANS RECORDS
En declaracions a Línia Eixample, Gasca afirma que s’emporta dos grans records d’aquesta llarga etapa. “El primer record és el de totes les amistats que he fet durant aquests anys i el segon el fet d’haver col·laborat amb les grans obres del barri”, afirma satisfet. Gasca, que diu que ha complert “una etapa amb escreix”, mira enrere i recorda “el moment engrescador” que va representar la primera part de la dècada dels 90, quan es va posar en marxa l’entitat.

Pel que fa al seu negoci, Sastreria i Confeccions Gasca, actualment el dirigeix el seu fill, que representa la quarta generació. “Jo ara faig una mica de relacions públiques”, diu Gasca. I és que, encara que no estigui al capdavant del negoci, Gasca manté l’esperit de comerciant intacte.