La pandèmia ha fet tancar alguns negocis. Foto: Línia Eixample

La intenció de l’Ajuntament de comprar locals en baixos comercials que estiguin buits no tindrà massa recorregut al barri. Això és el que pensen des de l’Eix Comercial Sagrada Família. “Al voltant del temple hi ha moltes botigues tancades, però no crec que els propietaris del local el venguin a l’Ajuntament”, afirma Amor Garcia, la presidenta de l’eix.

Garcia considera que hi ha molt poc marge al barri perquè l’Ajuntament pugui comprar baixos comercials buits perquè “quan queda un local buit normalment la propietat en l’últim amb qui pensa és en l’Ajuntament. Els preus són molt alts i hi ha molts propietaris russos que compren per especular”. A banda, tot i la situació actual, Garcia creu que els locals del barri segueixen sent molt atractius per als inversors perquè el turisme aviat tornarà.

“MESOS COMPLICATS”
D’altra banda, des de l’eix comercial expliquen que les vendes durant el març i l’abril van ser molt fluixes. “L’obertura dels centres comercials s’ha notat molt i fins i tot el febrer, que és un mes dolent, va ser millor perquè els centres comercials estaven tancats”, afirmen.